top of page

Locatie
Het NK Wokslee vindt plaats bij Skidôme Rucphen, Baanvelden 13 te Rucphen.

 

Aanmelden/inschrijven
Iedere deelnemer dient zich voor 15:30 uur gemeld te hebben bij het wedstrijdcomité met een geldig legitimatiebewijs. Locatie wedstrijdcomité staat duidelijk aangegeven bij binnenkomst. Niet ingeschreven maar wil je toch meedoen? Dan kun je je op locatie nog inschrijven tussen 15:00 en 15:30 uur mits er nog plekken beschikbaar zijn. Deelname is kosteloos en alleen mogelijk voor 16 jaar en ouder.

Bij inschrijving ga je er automatisch mee akkoord dat Go-Tan, noch Skidôme, aansprakelijk gesteld kan worden voor letsel en/of schade voortkomend uit deelname aan het evenement.

 

Dagverzekering
Indien gewenst kan ter plaatse, bij de receptie van Skidôme Rucphen, voor een bedrag van €1,95 een dag-verzekering afgesloten worden.

 

Wokslee
Tijdens het evenement worden sledes ter beschikking gesteld. Eigen sledes zijn niet toegestaan op de baan.

 

Speluitleg
Het NK Wokslee is een afvalrace. Er wordt telkens met vier deelnemers tegelijk gestart, waarvan de eerste twee die over de finish komen door gaan naar de volgende ronde. Uiteindelijk zijn er vier deelnemers over die gaan strijden voor de eerste, tweede en derde plek.

 

Parcours
Het parcours wordt afgezet met verlichting, beachvlaggen en andere decoratie. Van bovenaan de berg tot onderaan.

 

Let op:

  • Helm dragen wordt aangeraden maar is niet verplicht. Er zullen een aantal helmen beschikbaar gesteld worden door Skidôme of je kunt zelf een helm meenemen.

  • Deelnemers dienen zich alleen op de baan te bevinden wanneer zij aan de beurt zijn om te sleeën. Om bovenaan de berg te komen is er een lift.

  • Onsportief gedrag en/of grof taalgebruik kan leiden tot diskwalificatie.

  • Er staan scheidsrechters langs het parcours welke bevoegd zijn deelnemers uit de wedstrijd te halen en onsportief gedrag te melden aan de wedstrijdleiding.

  • Wanneer het ons medisch niet verantwoord lijkt je van de berg af te laten sleeën, hebben wij het recht je uit de wedstrijd te halen.

  • Deelname aan het evenement is op eigen risico.

 

Finish
Na de finish, onder aan de baan, wordt deelnemers verzocht zich naar het deelnemersarea te bevinden.

Prijsuitreiking
De prijsuitreiking vindt direct na het evenement plaats onderaan de sleebaan.

 

Prijzen

Prijzen worden z.s.m. bekend gemaakt.

 

Wokbus, Chocolademelk en glühwein
Als deelnemer aan het NK Wokslee ontvang je consumptiebonnen waarmee je gratis warme chocolademelk of glühwein kunt halen. Ook staat op het buitenterrein de Go-Tan Wokbus om iedereen gratis van een lekker hapje te voorzien.

 

Kleding
Denk eraan dat het fris is in de skihal (zo’n -3 graden Celsius) dus trek warme kleding aan.

 

Garderobe
Eventuele jassen/tassen kunnen achtergelaten worden in de garderobe van Skidome (kluisjes zijn aanwezig). Dit geschiedt echter wel op basis van eigen risico. Zowel Go-Tan als Skidôme zijn niet verantwoordelijk voor achtergelaten en/of beschadigde eigendommen.

 

Gevonden voorwerpen
Ben je na afloop van het evenement iets kwijt dan kun je contact opnemen met Skidôme Rucphen via info@skidome.nl. De directie van Skidôme bewaart gevonden voorwerpen maximaal één week.

Spelregels

bottom of page